Thursday, 12 February 2015

Anwar

Dunia akhir zaman. Bilamana manusia difitnah dengan begitu dasyat! Ya. Kita pun tak tahu siapa benar siapa salah. Tapi pendapat aku kes liwat anwar ni macam tak logik. Akal aku tak dapat terima dengan bukti-bukti dari si saiful. You guys tak suka manusia bernama anwar ini sebab apa? Sebab dia peliwat? Mana hampa tau dia ni peliwat? Sebab media tak sudah-sudah menjaja si manusia anwar ni peliwat.kan? Dari tahun 1998. Masa kita masih kecil dulu. Memang hampa tak ingat. Aku pun tak ingat. Tapi sekarang fb pun boleh bongkar kisah2 lama. You guys tengok tak macam mana dia ditangkap dalam rumah dia sendiri. ? Anak2 dia masih kecil dan tak tahu kenapa bapak mereka ditangkap. itu alasan apa dia ditangkap? Lalu reformasi pun dibuat. Dis guy adalah menteri kewangan malaysia. After dia masuk penjara no more menteri kewangan. Sebab takut orang lain tahu macam mana menteri2 ni guna duit rakyat. Senang cerita macam ni lah. Hampa pegang empayar 50tahun lebih. Hampa bolej senang-senang ka nak tukaq bagi orang lain pegang? Memang tak lah kan. Harta hampa 7keturunan tak habis. Anak2 tak payah kerja pun takpa. Duit dah banyak. Bisness sana sini. tak gitu. Aku bukan taksub dengan anwar ni. Tapi aku kesian dekat family dia. Dari kecik depa diduga dengan keadaan mcm ni. Kalau bapak hampa kena tangkap masa umoq 67tahun, hampa rela x? liwat konon. Kata suka sama suka. But why saiful tak dipenjara sekali? Kena liwat tapi xlawan. Siap bawak ky jelly lagi sapu. Kemon lah! Liwat pakai dubur sakit kot! If tak rela lagi sakit!! Lepas dua hari baru p report. Siap dapat bukti lagi. Dia xmandi? Xberak? Xkencing? Gila. Dok angkat sumpah laknat dekat mekah bagai. Rupanya dalam studio ja. Saiful saiful. Hang bukan penolong peribadi anwar. Sah hang bukan 24jam berkepit dengan anwar. Kalau dia nak buat oun, dia boleh cari pompuan lah. Buat apa nak liwat hg! kes gila dalam malaysia. Sekian.

No comments: